1.OPLEIDING KRAV MAGA INSTRUCTEUR
WORD OOK INSTRUCTEUR
2.OPLEIDING WEERBAARHEIDSTRAINER
WORD OOK TRAINER
3.EXAMENS SEMINARS CURSUSSEN
LEES ERVARINGEN

Je werk is je hobby!

“Niets is mooier dan studenten die zoveel plezier hebben van je lessen. Ik geef les vanaf 1998 en doe het met net zoveel plezier als toen! Je krijgt zoveel voldoening van volwassenen die naar je toekomen en je vertellen hoeveel sterker ze zijn geworden of meer zelfvertrouwen hebben gekregen door jou toedoen. Dutch Institute for Self Defense is een overkoepelende organisatie die de belangen van haar trainers, instructeurs en studenten behartigt met een frisse en heldere visie en een moderne kijk op het aanbieden van de opleidingen en lessen. Trainers en Instructeurs geven aan hoe makkelijk het is om les te geven in de stof. Studenten, zowel volwassenen als kinderen, delen hun ervaringen met ons en vertellen dat het ├ęcht werkt. Dat is voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn. Daar krijg je zoveel energie van..

DAAR DOEN WE HET VOOR!”

– FRANKLYN HARTKAMP grondlegger van Krav Maga in Nederland –

WORD OOK INSTRUCTEUR

WAAROM DISD?

Wij zijn van mening dat we zowel Krav Maga als Weerbaarheidstrainingen zodanig kunnen aanbieden, dat we cursisten nog beter van dienst kunnen zijn. Zij zullen in relatief korte tijd zelfverzekerder, fitter, mentaal en fysiek weerbaarder zijn.Om onze visie na te streven leiden we Krav Maga-Instructeurs en Weerbaarheidstrainers op. Zij delen op hun beurt op lokaal niveau de kennis aan degenen die daar behoefte aan hebben.
BEKIJK INSTRUCTEURS

Voorwaarden

Iedereen mag deelnemen aan onze opleidingen, indien zij aan de algemene voorwaarden van DISD voldoen.
LEES VOORWAARDEN

Licenties

Om de kwaliteit te waarborgen verleent DISD licenties aan haar Krav Maga-Instructeurs en Weerbaarheidstrainers.Deze licenties delen wij op onze website.Meer weten? Klik op de link hieronder
MEER OVER LICENTIES
De beste Krav Maga trainingen van Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in Krav Maga trainingen voor verschillende doelgroepen. Bij ons leer je omgaan met agressie en geweld in realistische situaties. Onze ervaren instructeurs spelen in op actualiteit. De wereld verandert dagelijks en het is belangrijk dat de technieken die wij gebruiken hierop aansluiten.

Met ruim 20 jaar ervaring beheersen onze instructeurs Krav Maga als de beste. Zij weten hoe te handelen in iedere situatie met de geleerde technieken. Daarnaast leren zij al jaren deze vorm van zelfverdediging aan anderen. Hierdoor weten zij hoe jij jezelf kunt ontwikkelen van beginnende naar gevorderde Krav Maga instructeur.

WORD OOK INSTRUCTEUR