OPLEIDING WEERBAARHEIDSTRAINER

Weerbaarheidstraining: In staat zijn om tegenstand te bieden.

Wat ons opviel is dat er veel weerbaarheidstrainingen worden aangeboden en dat is goed. Echter is vaak de keuze tussen of een fysieke of een mentale weerbaarheidstraining te volgen.

In 2008 zijn we begonnen met weerbaarheidstrainingen die een combinatie van zowel fysieke als mentale weerbaarheid bevatten

We zijn van mening dat de een de ander niet uitsluit; voel je je fysiek lekkerder dan word je mentaal ook weerbaarder en andersom. Vandaar dat we zowel fysieke als mentale weerbaarheid aanbieden in onze weerbaarheidstrainingen.

Schrijf je in!

WEERBAARHEIDSOPLEIDINGEN

Inschrijven

Mentale weerbaarheid

Met onze trainingen bespreken we twee kenmerken van mentale weerbaarheid;Assertiviteit bestaat uit een verbaal en non-verbaal deel. In het eerste element kunnen we denken wat en hoe iets gezegd wordt. Het tweede element gaat bijvoorbeeld om lichaamshouding, oogcontact of aanrakingen.

Zelfvertrouwen

We kennen onszelf een bepaalde waarde toe. Wanneer de waarde lager is voelen we ons onzekerder en kunnen we ons zelfs angstig voelen.Onze lesinhouden bevat unieke onderwerpen, gericht om studenten assertiever te laten worden, stress beter te managen en meer zelfvertrouwen te geven.

Fysieke weerbaarheid

Naast de mentale weerbaarheid bieden we fysieke weerbaarheid aan. Wij zijn van mening dat de door ons gekozen combinatie van specifieke onderwerpen een grotere fysieke weerbaarheid geeft.
De beste weerbaarheidstrainingen van Nederland

Het is belangrijk in de huidige samenleving dat een kind weerbaar is. Hij of zij moet zich assertief kunnen opstellen en lastige situaties het hoofd kunnen bieden. Zelfvertrouwen is hierbij van belang. Met bepaalde oefeningen vergroten we de weerbaarheid van het kind. Het leert fysiek en verbaal juist te reageren in lastige situaties. Door succesbeleving, groeit zijn of haar zelfvertrouwen. Hierdoor is hij of zij beter in staat zijn of haar grenzen te bewaken en ook aan te geven.

Schrijf je nu ook in voor de opleiding!- KRAV MAGA INSTRUCTEUR -

Aanmelden
Activiteiten agenda

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!